Політика конфіденційності

Фізична особа-підприємець Борисова Вікторія Валеріївна (далі – ФОП Борисова В.В.) з великою повагою ставиться до конфіденційної (персональної) інформації всіх без винятку осіб, які відвідали її Сайт (www.breeder-marketing.com), а також тих осіб, які користуються її послугами. У зв'язку з цим ФОП Борисова В.В. прагне захищати конфіденційність персональних даних, створивши і забезпечивши максимально комфортні умови використання Сайту кожному користувачеві.

У цій Політиці конфіденційності та захисту персональних даних (далі – Політика) встановлено порядок здійснення ФОП Борисова В.В. обробки персональних даних, види персональних даних, які збираються, цілі використання таких даних, взаємодія ФОП Борисова В.В. з третіми особами, заходи безпеки для захисту персональних даних, умови доступу до них, а також, контактна інформація для користувача щодо отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення своїх персональних даних та звернення з будь-якими питаннями, які можуть виникнути у Користувача щодо практики захисту персональних даних.

Ця Політика розповсюджується лише на Сайт та на інформацію, що збирається за його допомогою. Вона не стосується сайтів третіх осіб, які можуть робити посилання на Сайт.
Збір та використання інформації

При використанні користувачем Сайту ФОП Борисова В.В.. здійснюється обробка даних користувача, що надаються ним при заповненні реєстраційних форм та в процесі користування сервісами та послугами ФОП Борисова В.В.

Сайт збирає лише особисту інформацію, якою Ви ділитеся з нами добровільно, підписуючись на розсилку чи реєструючись у формах на сайтах. Під «особистою інформацією» ми розуміємо лише ту інформацію, що визначає Вас як конкретну особу, наприклад, Ваше ім'я чи адреса електронної пошти.

Компанія обмежується збором мінімального обсягу інформації, необхідного виключно для виконання запиту суб'єкта персональних даних. У будь-якому випадку, коли запитується необов'язкова до надання інформація, користувача буде повідомлено в момент збору такої інформації. Компанія не збирає будь-яку інформацію, до обробки якої законодавством встановлені певні вимоги, як-то інформацію про расове або етнічне походження, політичні, релігійні або світоглядні переконання, членство в політичних партіях та професійних спілках, засудження до кримінального покарання, а також даних, що стосуються здоров'я, статевого життя, біометричних або генетичних даних (відповідно до статті 7 Закону України «Про захист персональних даних»). ФОП Борисова В.В. збирає дані про статистику відвідування Сайту. Відомості можуть містити інформацію про з'єднання, трафік, браузер користувача, а також про дату, час, тривалість роботи в мережі Інтернет та знаходження на Сайті.


Обробка персональних даних

Обробка персональних даних здійснюється для конкретних і законних цілей, визначених за згодою суб'єкта персональних даних, або у випадках, передбачених законами України, у порядку, встановленому законодавством. Не допускається обробка даних про фізичну особу, які є конфіденційною інформацією, без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини.


Цілі використання персональних даних

Ваші персональні дані використовуються в цілях надання послуг, за якими ви звертаєтесь до ФОП Борисова В.В. через її Сайт.


Термін зберігання персональних даних

Персональні дані зберігаються на термін не більше, ніж це необхідно відповідно до мети їх обробки.


Взаємодія Сайту з іншими ресурсами

На сторінках Сайту можуть бути присутніми коди інших інтернет ресурсів і третіх осіб, в результаті чого такі інтернет ресурси і треті особи отримують Ваші дані. Отже, ці інтернет-ресурси можуть отримувати і обробляти інформацію про те, що Ви відвідали ці сторінки, а також іншу інформацію, яку передає браузер користувача.


Безпека неповнолітніх

Сайт не призначений для неповнолітніх користувачів. ФОП Борисова В.В. серйозно ставиться до питань безпеки, особливо щодо осіб, які не досягли повноліття, в зв'язку з чим, зі свого боку, ФОП Борисова В.В. звертається до батьків із закликом пояснити своїм дітям про проблеми безпеки в Інтернеті, про їх конкретну мету і потребу у використання тих чи інших сервісів Сайту.
Взаємодія ФОП Борисова В.В. з третіми особами стосовно персональних даних

Компанія не здійснює передачу персональних даних третім особам, крім випадків, коли така передача є вимогою законодавства, на прохання суб'єкта персональних даних або в інших випадках, викладених в цій Політиці. На Сайті можуть бути посилання на інші веб-сайти (виключно в інформаційних цілях). При переході по посиланню на інші веб-сайти дія цієї Політики на такі сайти поширюватися не буде. У зв'язку з чим, ФОП Борисова В.В. рекомендує переглядати політику в сфері конфіденційності і персональних даних кожного веб-сайту перед тим, як передавати будь-які персональні дані, за якими Вас можуть ідентифікувати.


Захист персональних даних

ФОП Борисова В.В. використовує загальноприйняті стандарти технологічного та операційного захисту інформації та персональних даних від втрати, неправильного використання, зміни або знищення. Однак, не дивлячись на всі зусилля, ФОП Борисова В.В.не може гарантувати абсолютну захищеність від будь-яких загроз, що виникають поза межами регулювання ФОП Борисова В.В..

ФОП Борисова В.В. надає доступ до інформації і персональних даних тільки уповноваженим працівникам, які дали згоду на забезпечення конфіденційності такої інформації та даних відповідно до вимог ФОП Борисова В.В..


Суб'єкт персональних даних має наступні права:

1) знати про джерела збирання, місцезнаходження своїх персональних даних, мету їх обробки, місцезнаходження або місце проживання (перебування) розпорядника персональних даних або дати відповідне доручення щодо отримання цієї інформації уповноваженим ним особам, крім випадків, встановлених законом;
2) отримувати інформацію про умови надання доступу до персональних даних, зокрема інформацію про третіх осіб, яким передаються його персональні дані;
3) на доступ до своїх персональних даних;
4) пред'являти вмотивовану вимогу щодо зміни або знищення своїх персональних даних будь-яким володільцем та розпорядником персональних даних, якщо ці дані обробляються незаконно чи є недостовірними;
5) на захист своїх персональних даних від незаконної обробки та випадкової втрати, знищення, пошкодження у зв'язку з умисним приховуванням, ненаданням чи несвоєчасним їх наданням, а також на захист від надання відомостей, що є недостовірними чи ганьблять честь, гідність та ділову репутацію фізичної особи;
6) застосовувати засоби правового захисту в разі порушення законодавства про захист персональних даних;
7) вносити застереження стосовно обмеження права на обробку своїх персональних даних під час надання згоди;
8) відкликати згоду на обробку персональних даних.

Для оновлення, отримання доступу, внесення змін, блокування або видалення свої персональних даних, відкликання згоди на обробку персональних даних, які були Вами надані ФОП Борисова В.В. відповідно до цієї Політики, або в разі наявності будь-яких зауважень, побажань або претензій щодо Ваших персональних даних, які обробляються ФОП Борисова В.В., будь ласка, звертайтеся до ФОП Борисова В.В. електронною поштою breeders.marketing@gmail.com

До цієї Політики періодично та без попереднього повідомлення користувача про таке можуть вноситись зміни та доповнення. У випадку внесення істотних змін до цієї Політики ФОП Борисова В.В. буде розміщено повідомлення на Сайті та зазначено термін набрання цими змінами чинності. Якщо протягом зазначеного терміну Ви не відмовитеся від їх прийняття в письмовій формі, це свідчить, що Ви погоджуєтеся з відповідними змінами Політики. Просимо час від часу переглядати Політику для того, щоб бути в курсі будь-яких змін або доповнень.
Made on
Tilda